Kako predvidjeti budućnost u prodaji i kako u tome može pomoći IT ?

Nakon što smo govorili o tome što bi jedan prodajni plan trebao sadržavati, kako bi ga trebalo kreirati, koje pogreške se najčešće pojavljuju prilikom kreiranja i na koji način ih izbjeći, u nastavku više o „alatima“ za predviđanje prodaje

4 najčešće pogreške u kreiranju prodajnih planova i kako ih izbjeći

Koje se pogreške najčešće pojavljuju prilikom kreiranja prodajnih planova i na koji način ih izbjeći kako bi plan prodaje iz liste „lijepih želja” pretvorili u alat za praćenje i motiviranje prodajnih predstavnika

Planiranje prodaje – lista lijepih želja ili alat za praćenje i motivaciju prodajnih predstavnika?

Kraj je godine i mnoge tvrtke zbrajaju svoje rezultate, ali istovremeno polako već razmišljaju o planovima za sljedeću godinu. Više o tome što bi jedan prodajni plan trebao sadržavati, kako bi ga trebalo kreirati, koji alati pri tome stoje na raspolaganju te koje sve pogreške se pojavljuju prilikom njihovih kreiranja kako bi se iste pokušale izbjeći i kako bi plan prodaje iz liste „lijepih želja” pretvorili u alat za praćenje i motiviranje prodajnih predstavnika možete pročitati u nastavku.

Brendiranje poslodavaca kroz nagrađivanje zaposlenika

Važan element za brendiranje poslodavaca i privlačenje kvalitetnih zaposlenika je učinkovit i pravedan sustav nagrađivanja zaposlenika. Međutim, ukoliko sustav nagrađivanja nije postavljen prema pravednim načelima, njegov učinak može polučiti potpuno suprotne učinke od očekivanih te čak i na najbolje zaposlenike djelovati demotivirajuće. Kako onda postaviti sustav nagrađivanja koji će biti pravedan?

Kako u 7 koraka povećati prodaju u 2019. ?

08

Jan

Početak je nove poslovne godine i idealno je vrijeme da se razmisli o tome što bi mogli poduzeti da nam bude bolja od prethodne, što možda nismo učinili i poduzeli, a trebali smo, a što smo možda napravili krivo i nikad više ne želimo ponoviti. Što se prije započne na taj način razmišljati o prodaji, prije će se ostvarivati još bolji rezultati od dosadašnjih i biti ćete uspješniji.