HR aplikacija HR sustav učinka

HR aplikacija HR sustav učinka je aplikacija koja je nastala na osnovu iskustava kroz suradnju i potrebe poslodavaca klijenata tvrtke Avus iz različitih segmenata poslovanja u RH. Temeljena je na višegodišnjem iskustvu te na najboljoj i provjerenoj ekspertizi kroz dugogodišnje iskustvo vođenja timova te korištenja različitih kvalitetnih alata u praćenju učinka, motivaciji i nagrađivanju zaposlenika.

HR aplikacija HR sustav učinka pomaže poduzećima u kreiranju i implementaciji vlastitih sustava učinka koji su usklađeni s vizijom, misijom i ciljevima poduzeća, a sve prilagođeno njihovim specifičnostima i djelatnostima.

HR aplikacija HR sustav učinka je namijenjena malim i srednjim poduzećima koja žele na sustavan i transparentan način pristupiti:

 • razvoju potrebnih kompetencija svojih zaposlenika
 • kreiranju razvojnih planova
 • praćenju učinka zaposlenika i sukladno tome njihovom nagrađivanju

HR aplikacija služi voditeljima/menadžerima kao podloga za vođenje individualnih razgovora o učinku i postignućima njihovih zaposlenika koji su osnova za razvoj i nagrađivanje ovisno o ostvarenju unaprijed postavljenih ciljeva.

HR aplikacija HR sustav učinka unapređuje poslovanje i zadovoljstvo zaposlenika zahvaljujući:

 • Parametrima nagrađivanja, potrebnim kompetencijama, razvojnim planovima i praćenju učinka pregledno pohranjenih na jednom mjestu
 • Transparentnom sustav izračuna nagrađivanja
 • Uštedi vremena radi jednostavnosti unošenja, ali i u pripremi voditelja za individualne razgovore sa zaposlenicima
 • Fleksibilnosti same aplikacije i mogućnosti prilagođavanja individualnim potrebama pojedinog poduzeća

Dinamika, odnosno učestalost unosa podataka ovisi o postavljenim vremenskim okvirima za ostvarenje ciljeva (mjesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje).

Obzirom da je u današnje vrijeme sve izazovnije motivirati zaposlenike i održati njihov angažman, kroz dugogodišnje iskustvo u vođenju timova, održavanju edukacija za zaposlenike brojnih tvrtki kao i korištenju kvalitetnih alata u poticanju učinka, kreirali smo HR aplikaciju HR sustav učinka koja uz stručnu ekspertizu u okviru različitih paketa korištenja poslodavcima pomaže:

 • u definiranju potrebnih kompetencija za svako pojedino radno mjesto
 • u postavljanju ciljeva svojim zaposlenicima
 • u poticanju zaposlenika na dodatni angažman
 • u što pravednijem i transparentnijem nagrađivanju zaposlenika za ostvarene rezultate
 • pohraniti podatke o kompetencijama, edukacijama i potrebnim dozvolama za pojedino radno mjesto

HR sustav učinka je cjenovno konkurentniji od konkurentskih softwera.

Obzirom na fleksibilnost tima koji je kreirao HR aplikaciju HR sustav učinka, ista se može maksimalno konfigurirati i prilagoditi potrebama pojedinog poduzeća.

Početak korištenja je također olakšan jer je osigurana osobna podrška i mogućnost konzultacija. Aplikacija se može koristiti na svim uređajima (mobitel, tablet, osobno računalo).

HR aplikacijom HR sustav učinka smo nastojali u što većoj mjeri zaokružiti potrebe manjih i srednjih poduzeća. U svakom slučaju, ima li Vaše poduzeće specifične potrebe, samo za Vas možemo konfigurirati HR aplikaciju HR sustav učinka na način da je prilagodimo Vašim specifičnim potrebama.

Za više informacija nam se obratite putem kontakt forme.

Mjesečna premija ovisi o zakupljenom paketu i broju korisnika te se plaćanje vrši prema broju korisnika mjesečno. Više o cijenama možete saznati OVDJE.

U slučaju da želite specijalnu konfiguraciju HR aplikacije HR sustav učinka prilagođenu Vašim potrebama, obratite nam se, vrlo rado ćemo Vam kreirati ponudu te se cijena određuje prema složenosti konfiguracije.

Vaši podaci su zaštićeni enkrpcijom (SSL certifikatom), čime se štiti tajnost podataka prema trećim osobama i od zlouporabe prilikom korištenja HR aplikacije HR sustav učinka. Također uvid u podatke unutar poduzeća određujete sami dodjelom uloga i razina pristupa unutar aplikacije. Što se tiče same fizičke sigurnosti podataka, koristimo tri servera za njihovo pohranjivanje tako da su oni u svakom slučaju sigurni. Što se tiče povjerljivosti podataka, potpisuje se ugovor o čuvanju poslovne tajne i povjerljivosti podataka.

U svakom Vas slučaju pozivamo da zakažete termin online prezentacije koja će Vam na sažet i strukturiran način dati uvid u korištenje, funkcionalnosti i mogućnosti aplikacije. Ukoliko želite i sami steći uvid u korištenje HR aplikacije HR sustav učinka, omogućit ćemo Vam pristup testnoj verziji.