best patekphilippereplica streaks large substances. able to find abundant delicate https://www.swisswatch.to/ online for both men and women. typically the the watchmaking industry heart and soul stands out as the first step toward swiss https://it.upscalerolex.to/. 100% quality swiss https://tr.buywatches.is. tomford.to wholesale tom ford reddit has been competent with the professional official recognition. the cost best bottegavenetareplica.ru review is considered to be corresponded with show casing really price tag. the specific geneva brand most likely was acknowledged through the process of high quality https://www.rimowareplica.ru. Korisnička podrška - Avus Plus

Naša misija je da stručnim pristupom na području praćenja prodaje i ljudskih potencijala pomažemo svakom Vašem zaposleniku i cijeloj tvrtki u rastu i razvoju. Našu ekspertizu i znanje smo uobličili u prodajnu aplikaciju Prodajni kompas i HR aplikaciju za upravljanje ljudskim potencijalima HR sustav učinka.

Međutim, naše poslovanje i tržišnu vrijednost shvaćamo puno šire - pridonosimo Vašem poslovanju razvojem Vaših zaposlenika.

Osim same podrške aplikacijama, naše znanje i ekspertizu u domeni upravljanja ljudskim potencijalima i prodaje nadopunjujemo i seminarima te radionicama.

Više o samoj podršci možete saznati OVDJE.

Podrška aplikacijama

Za pregled funkcija aplikacija i video zapise s načinom rada, molimo Vas da se logirate.
U slučaju problema u radu s aplikacijama ili ako imate upite vezane uz funkcioniranje aplikacija kontaktirajte nas.

Podrška poslovanju

Iskustvo

Ekspertiza

Savjeti

Informacija

Prodaja

Uspjeh

Osim tema seminara koje možete u dogovoru s Avusom birati, nudimo Vam standardizirane radionice namijenjene prodajnom timu u sklopu Prodajni kompas Premium paketa (teme iz područja prodaje):

 • Prodajne vještine
 • Napredne prodajne vještine
 • Prezentacijske vještine
 • Strateška prodaja
 • Upravljanje i korištenje Prodajnog kompasa

Seminari su uključeni u Prodajni kompas Premium paket, a možete ih birati i neovisno uz jednokratnu uplatu.

Za korisnike aplikacije HR sustav učinka nudimo sljedeće radionice:

 • Kako postaviti ciljeve zaposlenicima
 • Angažirani i motivirani zaposlenik - Izravan doprinos Vašem poslovanju
 • Kako kroz navike usmjeravati zaposlenike na željene poslovne vještine?
 • Kako odrediti ključne vještine i kako ih razvijati
 • Koji sustav renumeracije (plaćanja zaposlenika) je najefikasniji?

Kontaktirajte nas za ponudu

Seminari i radionice po potrebi i izboru

Avus Vam osigurava seminare i radionice u Vašoj firmi, za Vaš prodajni ili neki drugi tim. Korisnici paketa X imaju prava na seminare i radionice X puta godišnje iz područja prodaje i upravljanja ljudskim resursima. Osim navedenog, obratite nam se s povjerenjem i za sljedeće radionice:

 • Kako motivirati zaposlenike na dodatni angažman
 • Kako odrediti dinamiku prodaje
 • Ostale teme

KOMENTARI KLIJENATA


Evo javljam Vam se, da Vam zahvalim. Jer nakon Vaše edukacije u našoj firmi, u prodaji sam primjenio puno metoda iz vaše prezentacije i postao najbolji prodavač i ove godine, ali najbitnije jer sam osvojio automobil u Internacionalnoj igri cijele firme. I na najboljem sam putu da budem i najbolji prodavač cijele firme na europskoj razini. Puno mi je pomogao AIDA model.

Tomislav Horvat, prodajni predstavnik

Vrlo uspješno i profesionalno odrađena “in haus” radionica, s mnoštvom konkretnih primjera u praksi, primjenjivih odmah. Osim toga, voditeljica se ističe vrlo ugodnim, simpatičnim, a istovremeno profesionalnim nastupom te iznalazi zadivljujući broj raznoraznih rješenja za različite situacije.

Gđa Anita Rinkovec, direktor i vlasnik Ria Export Import

Već pri prvom susretu s gđom Lajtman-Bosilj svidjela nam se njena toplina, otvorenost i vedra narav. Na in house treningu koji je gospođa Lajtman kreirala upravo za dm vrlo brzo se uskladila s grupom i stvorila kreativnu i poticajnu radnu atmosferu. Sve ono o čemu govori gospođa Lajtman , ona zaista i primjenjuje na treninzima, što definitivno utječe na njenu autentičnost i uvjerljivost te je čini izuzetno kvalitetnim predavačem.

Nataša Odak, Menadžerica razvoja ljudskih resursa, DM Drogerie Markt d.o.o.