best patekphilippereplica streaks large substances. able to find abundant delicate https://www.swisswatch.to/ online for both men and women. typically the the watchmaking industry heart and soul stands out as the first step toward swiss https://it.upscalerolex.to/. 100% quality swiss https://tr.buywatches.is. tomford.to wholesale tom ford reddit has been competent with the professional official recognition. the cost best bottegavenetareplica.ru review is considered to be corresponded with show casing really price tag. the specific geneva brand most likely was acknowledged through the process of high quality https://www.rimowareplica.ru. Naša priča - Avus Plus

Tvrtka Avus d.o.o. nastala je kao uspomena na jednog djeda, Andriju Kovačića. To je čovjek koji je u mirovinu otišao tek s 86 godina života i nakon gotovo 70 godina radnog vijeka.

Između svih svojih poslova, obaveza, angažmana i volonterstva ulagao je mnogo svoje energije, duha i životnog entuzijazma u odgoj i obrazovanje svojih unuka.

Njegov životni moto je bio cjeloživotno učenje . Otuda naziv tvrtke Avus što na latinskom znači djed.

Naša VIZIJA je da stručnim pristupom na području ljudskih potencijala i prodaje pomažemo svakom Vašem zaposleniku i cijeloj tvrtki u rastu i razvoju.

VIŠE O TVRTKI AVUS D.O.O.

Avus Plus


Avus PLUS je nastao na osnovu iskustava u radu sa stotinama klijenata i povratnih informacija koje su od njih dolazile, a poslodavcima i menadžerima:

• olakšava svakodnevno poslovanje kroz bolje praćenje učinka zaposlenika
• olakšava postavljanje realnih prodajnih planova za prodajno osoblje i praćenje rezultata prodaje
• osigurava povećanje prodaje boljim praćenjem leadova u prodaji
• predstavlja CRM sustav
• omogućava upravljanjem ljudskim resursima na transparentan način
• osigurava bolju motivaciju zaposlenika kroz transparentan sustav učinka i nagrađivanja.

Tako se pojavila ideja da se izrade prodajna aplikacija i aplikacija za ljudske resurse (HR aplikacija) koje bi u svakom trenutku bile pri ruci i dostupne korisnicima s ciljem podrške u radu.

SAZNAJTE VIŠEKONTAKTIRAJTE NAS

Prodajni kompas


Prodajna aplikacija Prodajni kompas je nastala kao rezultat dvadesetogodišnjeg iskustva u B2B prodaji i vođenja prodajnih timova u multinacionalnoj tvrtki s vrlo izazovnim prodajnim planovima.

Nastala je nakon godina korištenja rokovnika s bilješkama o sastancima kod kupaca i klijenata, raznih excel tablica za praćenje prodaje i usporedbe ostvarenih rezultata s prodajnim planovima i potencijalom tržišta promišljajući kako sve to i sve informacije o klijentima imati objedinjeno na jednom mjestu i uvijek dostupno kada nam zatreba.

Naša ideja je bila upravo da ponudimo nešto drugačije, nešto iza čega stoji čovjek s imenom i prezimenom kojeg se može kontaktirati za određeni savjet, mišljenje, odgovor.

Nešto što će našim korisnicima služiti kao KOMPAS s odgovorima na pitanja kako:
• pratiti prodaju i prodajne rezultate
• izraditi prodajne planove
• klasificirati potencijalne kupce i klijente sukladno njihovom potencijalu za prodaju
• organizirati i pratiti leadove u prodaji
• sve to imati objedinjeno u CRM sustav za učinkovito razvijanje odnosa s klijentima.

DOGOVORITE ONLINE PREZENTACIJU

HR sustav učinka


U radu s poduzetnicima često se susrećemo s direktorima i vlasnicima tvrtki koji bi zaista iskreno željeli povećati zadovoljstvo i motivaciju svojih zaposlenika. U tome im može pomoći HR aplikacija HR sustav učinka razvijena kao podrška u upravljanju ljudskim resursima.

U toj namjeri nerijetko nakon uspješnog postizanja određenih rezultata donose ad hoc odluke o dodjeli raznih nagrada zaposlenicima (npr. određeni financijski iznos, poklon bon, večera i sl.).

Zaposlenici ne znaju unaprijed što će biti nagrada, koliko će ona iznositi i kakav točno uspjeh trebaju polučiti da bi se ona realizirala.

Upravo takvi izazovi potaknuli su nas da više razmišljamo o pomoći tvrtkama u uspostavi transparentnih sustava učinka pomoću HR aplikacije HR sustav učinka.

SAZNAJTE VIŠEDOGOVORITE ONLINE PREZENTACIJU