best patekphilippereplica streaks large substances. able to find abundant delicate https://www.swisswatch.to/ online for both men and women. typically the the watchmaking industry heart and soul stands out as the first step toward swiss https://it.upscalerolex.to/. 100% quality swiss https://tr.buywatches.is. tomford.to wholesale tom ford reddit has been competent with the professional official recognition. the cost best bottegavenetareplica.ru review is considered to be corresponded with show casing really price tag. the specific geneva brand most likely was acknowledged through the process of high quality https://www.rimowareplica.ru. HR aplikacija - HR sustav učinka - Avus Plus

DANAS JE ZAISTA IZAZOVNO MOTIVIRATI ZAPOSLENIKE I ODRŽATI NJIHOV ANGAŽMAN, A POSREDNO I REALIZACIJU NA ŽELJENOM NIVOU. U TOME VAM MOŽE POMOĆI HR aplikacija HR sustav učinka.

Uspjeh tvrtke uvelike ovisi o kompetencijama zaposlenika i njihovoj motivaciji.

Kroz dugogodišnje iskustvo u vođenju timova, održavanju edukacija za zaposlenike brojnih tvrtki kao i korištenju kvalitetnih alata u poticanju učinka, kreirali smo HR aplikaciju HR sustav učinka koja poslodavcima pomaže:
• KAKO ZAPOSLENICIMA POSTAVITI CILJEVE?
• KAKO IH POTAKNUTI NA DODATNI ANGAŽMAN I MOTIVIRATI?
• KAKO IH ŠTO PRAVEDNIJE NAGRADITI?

Tvrtkama je glavni cilj poslovanja stvaranje vrijednosti. Jedan od najvažnijih resursa za postizanje tog cilja su ljudski resursi.

Korištenjem jednostavne i lako razumljive HR aplikacije HR sustav učinka nadopunjene osobnim savjetovanjem i stručnom ekspertizom, tvrtkama možemo pomoći u kreiranju i implementaciji vlastitih sustava učinka koji su usklađeni s vizijom, misijom i ciljevima tvrtke te prilagođeni njezinim specifičnostima i djelatnosti.

ŠTO VAM HR APLIKACIJA HR SUSTAV UČINKA OMOGUĆAVA?


Transparentan sustav izračuna nagrađivanja koji se individualno kreira za svaki odjel u tvrtki čime se eliminira potencijalno nezadovoljstvo zaposlenika zbog netransparentnih modela nagrađivanja.
Transparentnost
Ušteda vremena radi jednostavnosti unošenja, ali i u pripremi za individualne razgovore. Na taj način svi voditelji na jednak i strukturiran način vode individualne razgovore sa zaposlenicima
Ušteda
Svi elementi za praćenje i nagrađivanje pohranjeni su na jednom mjestu čime se izbjegava veliki broj dokumenata i Excel tablica. Sa samo jednim klikom do traženih informacija.
Preglednost
Na jednom mjestu se nalaze parametri nagrađivanja, potrebne kompetencije, razvojni planovi i praćenje učinka. Na taj način se voditeljima olakšava da strukturirano vode godišnje razgovore sa zaposlenicima.
Cjelovitost
Korištenje maksimalno olakšano i prilagođeno korisniku čime se i voditelji i zaposlenici s većim entuzijazmom i motivacijom posvećuju individualnim razgovorima.
Jednostavnost
Svi elementi se mogu jednostavno mijenjati te se aplikacija može u potpunosti prilagoditi korisniku. Na taj način možete sustave nagrađivanja koje već možda imate razrađene prilagoditi i iskoristiti za „svoju“ aplikaciju.Fleksibilnost

KOME JE NAMIJENJENA HR APLIKACIJA HR SUSTAV UČINKA?

Tip poduzeća – za manje i srednje tvrtke koje žele postaviti transparentan, poticajan i razvojni:
sustav kompetencija za pojedina radna mjesta (ukoliko već nisu utvrđene i definirane),
sustav procjene kompetencija pojedinih zaposlenika (ukoliko su već postavljene i definirane) i njihovu usklađenost sa željenima za dotično radno mjesto sukladno viziji tvrtke,
sustav učinka i nagrađivanja zaposlenika.

HR APLIKACIJA HR SUSTAV UČINKA JE DOSTUPNA U 4 PAKETA


Uključuje HR aplikaciju (idealno za mala poduzeća do 5 zaposlenika)
Uključuje aplikaciju te korisničku podršku administratora aplikacije prilikom unosa i prvog ocjenjivanja.
Uključuje korisničku podršku administratora aplikacije prilikom unosa i prvog ocjenjivanja te edukaciju o učinkovitom postavljanju ciljeva.
Uključuje cjelokupni sustav implementacije HR sustava učinka, aplikaciju i jednogodišnju HR podršku na području upravljanja učinkom koji mogu biti odabrani sukladno Vašim potrebama i specifičnostima što ćemo Vam vrlo rado prezentirati. Cijena se ugovara individualno sa svakim naručiteljem (ovisno o broju zaposlenika, organizacijskoj strukturi i sl.).