Što naši klijenti kažu o nama?

Poštovana gospođo Asja, Evo javljam Vam se, da Vam zahvalim. Jer nakon Vaše edukacije u našoj firmi, u prodaji sam primjenio puno metoda iz vaše prezentacije i postao najbolji prodavač i ove godine, ali najbitnije jer sam osvojio automobil u Internacionalnoj igri cijele firme. I na najboljem sam putu da budem i najbolji prodavač cijele firme na europskoj razini. Puno mi je pomogao AIDA model.

Tomislav Horvat, prodajni predstavnik

Gđu Lajtman smo imali priliku upoznati tokom učešća na seminaru “Train the Trainer” na kojem je bila predavač. Ono što nas je najviše oduševilo, jeste iskrena i otvorena komunikacija i primjeri iz prakse koji su korišteni u pravom trenutku. Sam seminar te način izlaganja gđe Lajtman ocijenili bismo vrlo dinamičnim, interesantnim te korisnim. Obrađene oblasti bile su efikasno selektirane te predstavljene na način da savršeno nadopunjavaju centralnu temu kompletnog seminara. Izuzetno dinamičan seminar koji je obilovao praktičnim primjerima i vježbama kao i različitim metodama rada. Atmosfera je bila opuštena a ujedno i radna jer je gđa Lajtman postigla da se svi sudionici uključe u teme koje se obrađuju samim načinom kako je pripremljeno izlaganje – potiče sve sudionike da daju svoj maksimum. Ocjene su čista 10-ka, preporučili bismo svima kojima se ukaže prilika, da posjeti neki od seminara jer će sigurno steći novo znanje i umijeće koje će mu kasnije olakšati rad ili će imati priliku da primjeni nešto novo što je saznao na seminaru kojeg je vodila gđa Lajtman. Seminar “Train the Trainer” je jedan od boljih seminara na kojima smo prisustvovali i u odnosu na sve ostale trenere, ponovo bismo izabrali istu trenericu. Uz sve prethodno navedene osobine, ima i posebnu karizmu te je pokazala da poznaje i poštuje korporativnu kulturu naše firme.

Irma Pavlović i Vedrana Guska, DM Drogerie Markt, BiH

Radionica je bila izvrsno osmišljena i pripremljena uvažavajući različitost prethodnih treninga koje su prošli pojedini članovi grupe. Iako su teme radionice uključivale svima nama odavno poznate teme, one su bile prezentirane na potpuno drugačiji način. Učili smo kroz vlastite prezentacije, edukativne igre, grupne radionice… Predavanja je bilo malo, ali bila su odlično uklopljena u praktični dio s jasnom porukom. Tijekom radionice komunikacija između predavačice i grupe bila je na visokoj razini iako nas ne poznaje od ranije – to bila prva edukacija koju je za nas pripremila tvrtka Avus. U radionici su svi jednako sudjelovali bez obzira na funkciju i dosadašnji staž u PharmaSwissu. Bila je to odlična prilika za team building i upoznavanje novih članova koji su nam se tek pridružili. Oduševila nas je fleksibilnost voditeljice u provođenju pojedinih dijelova radionica izvan predviđenog zatvorenog prostora predavaonice dvorca Mihanović, kako bi što učinkovitije odradili program u nemogućim okolinskim uvjetima (na +37 C, bez klime ), a da pri tome nimalo ne izgubi na kvaliteti, čak naprotiv… Vrijeme nam je proletjelo, naučili smo nešto novo, a pri tome se dobro zabavili. Tijekom praktičnog dijela radionice otkrili smo i neočekivanu kreativnost pojedinih naših kolega… Rezultati anonimne anketa pokazali su visok stupanj zadovoljstva polaznika treninga koji su organizaciju, sadržaj i predavača ocijenili najvišim ocjenama. Predavačica zna motivirati grupu i ima lijepu riječ za svakog sudionika. Radionica zaslužuje sve pohvale i toplo je preporučam svima.

Dr. Irena Hampel Hršak, Pharmaswiss

Moja suradnja s Asjom započela je još prije 6 godina i od tada uvijek nestrpljivo očekujem novi trening ili radionicu s njom. Osim što me uvijek motivira i inspirira, najveća kvaliteta kod Asje je uključivanje sudionika u radionice čije su teme i zadaci uvijek vezani uz poslovanje polaznika. Takav pristup kod polaznika doprinosi osjećaju korisnosti edukacije i omogućuje im otvaranje novih pitanja ili tema povezanih s konkretnim i stvarnim situacijama. Predavačica je prilagodljiva temperamentu i stupnju predznanja polaznika, uvijek spremna provedbu edukacije modificirati pri samoj izvedbi i zadržati maksimalnu pažnju polaznika. Njezine su kompetencije uvijek ocijenjene najvišim ocjenama.

Gđa Nataša Mitag, Zamjenik Koordinatora za edukacije u Sektoru građanstva, Erste & Steiermarkischebank

Već pri prvom susretu s gđom Lajtman Bosilj svidjela nam se njena toplina, otvorenost i vedra narav. Na in house treningu koji je gospođa Lajtman kreirala upravo za dm vrlo brzo se uskladila s grupom i stvorila kreativnu i poticajnu radnu atmosferu. Sve ono o čemu govori gospođa Lajtman , ona zaista i primjenjuje na treninzima, što definitivno utječe na njenu autentičnost i uvjerljivost te je čini izuzetno kvalitetnim predavačem.

Gđa Nataša Odak, Menadžerica razvoja ljudskih resursa, dm-drogerie markt d.o.o. Train the trainer, Prezentacijske vještine

VSuradnja sa firmom Avus i sa gđom Lajtman Bosilj iznimno je profesionalna, a komunikacija otvorena, pristupačna i srdačna. Edukacije su pune pozitivne energije, gđa Lajtman Bosilj svojom pojavom nadahnjuje sudionike i potiče ih na stalnu interakciju. I sama sam bila prisutna na edukacijama i bila sam oduševljena pristupom i energijom koja na njima vlada, a i moji kolege imaju slična pozitivna iskustva. Iznimno cijenim gđu Lajtman Bosilj kao predavača, otvorila nam je nove poglede na svijet. Zahvaljujući njoj uspijevam primjenjivati naučene metode i u poslovnoj i u privatnoj komunikaciji.

Gđa Tatjana Bijelić, Human resources, Selk, Program Leadership, Komunikacija